Tandtechniek Rotterdam Hillegersberg Kassels Jan
Reparatie kunstgebit weekend en avond
reparatie kunstgebit avond- en weekenddienst regio Rotterdam weekendreparatie kunstgebit avond zaterdag zondag reparatie kunstgebit weekend kunstgebit reparatie weekend 0653-297184

Kunstgebit gebroken?

weekend reparatie kunstgebit  s'avonds  en overdag op zaterdag en zondag

avond reparatie kunstgebit. Kunstgebit reparatie weekend.

alle voorkomende tandtechnische werkstukken, kunstgebit reparatie, avond.

Ma t/m zondag van 9.00-21.00 uur bel voor een afspraak: 0653-297.184 / 010-851.53.19 weekenddienst reparatie kunstgebit gebitsprotheses

weekend avond dienst reparatie kunstgebit

Kunstgebit gebroken s-avonds of in het weekend?

Bel voor een afspraak 010-851 53 19 / 0653-297.184

www.weekendreparatiekunstgebit.nl

www.reparatiekunstgebitrotterdam.nl

 

Kunstgebit reparaties en het vervaardigen van nieuwe protheses worden door ons verzorgd op basis van dag- en avondservice, zowel doordeweeks als in het weekend, ook wanneer u nog geen klant van ons bent. Wij staan 7 dagen per week, voor u klaar, inclusief de feestdagen. Al 25 jaar is Tandtechniek-Hillegersberg een begrip in de regio Rotterdam maar ook daarbuiten.

Originele sterkte

Het repareren van een kunstgebit is niet alleen even lijmen. Wij vernieuwen het kunsthars rond de breuk met behulp van een gipsmodel. Hierdoor is de reparatie onzichtbaar en behoud de prothese de originele sterkte en pasvorm.

Waarschuwing: Plak niet zelf met b.v. secondenlijm. De prothese zal weer breken en de breukvlakken lossen zodanig op dat het repareren moeilijker wordt. Het repareren van uw prothese kunt u daarom het beste aan de tandtechnicus overlaten.

Oorzaak oplossen

Na het repareren, is de prothese net zo sterk als voor de breuk. Het advies is wel om de oorzaak aan te pakken.

Bij het laten vallen van de prothese is de oorzaak duidelijk. Bij het breken van het kunstgebit bij normaal gebruik zal het aan de pasvorm liggen. De oplossing hiervoor is door er een nieuwe basis in te persen het zogenaamde rebasen. Zowel voor het repareren als voor het rebasen zijn binnen het uur te realiseren.

 

Is uw kunstgebit kapot? Kunstgebit reparatie is één van onze specialiteiten! Tandtechniek-Hillegersberg staat voor u klaar! Zowel doordeweeks als in het weekend helpen wij u met kunstgebit reparatie! U wordt altijd meteen geholpen. Onder het genot van een kopje koffie kunt u wachten tot uw kunstgebit weer als nieuw is. Wij stoppen niet bij alleen maar het repareren,  wij maken uw kunstgebit na de reparatie ook gratis helemaal schoon. En ook wordt het gebit grondig gepolijst! Een reparatie aan een volledig kunstgebit wordt  meestal compleet vergoed door de zorgverzekering.

 

 


 

 

Gebitsreparatie  regio Rotterdam/Zuid-Holland/Brabant.

Tandtechniek Rotterdam Hillegersberg.

Tags:weekendhulp, reparatieservice, weekend reparatie kunstgebit, avond reparatie kunstgebit, reparatie prothese avond weekend rotterdam

Kunstgebit Reparatie Weekend Gebitsreparatie - Kunstgebit Weekend